Bergen Security

In slechts enkele jaren tijd is Bergen Security uitgegroeid tot een vooruitstrevende beveiligingsfirma. U kunt bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept. Van inbraakbeveiliging, camerabewaking en branddetectie tot toegangscontrole en alarmsystemen.

Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van beveiliging en bewaking, zowel voor uw privéwoning als uw bedrijfspand. U staat als klant centraal. bergen Security werkt een beveiligingssysteem uit dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Bergen Security beveiliging is erkend als installateur onder het nummer 20-1607-03. Daarnaast voeren wij het INCERT  kwaliteitslabel. Dit keurmerk werd opgericht door de verzekeringsmaatschappijen, elke erkende installateur (erkennningsnummer Bergen Security: A-0124)  moet een bewijs van vakmanschap kunnen voorleggen, voldoen aan bepaalde eisen en uitsluitend gebruik maken van kwaliteitsproducten..

Wij zijn perfect op de hoogte van de nieuwste technologieën en we begeleiden u stap voor stap naar de beveiligingsoplossing die het beste bij u past.