Poortautomatisatie

Ga voor veiligheid, comfort & privacy en scherm uw bedrijfsterrein of woonomgeving af met een automatische poort.

Uw privéwoning extra beveiligen doet u door uw oprit of garage te voorzien van een automatische poort.  Die zorgt voor een veilige barrière en houdt ongenode gasten op een afstand.

Ook bedrijfsterreinen kunnen perfect afgesloten worden met volledig geautomatiseerde poortsystemen. Ze vormen de perfecte aanvulling op alarmsystemen en camerabewaking; die detecteren onbevoegden pas als ze zich al op uw terrein bevinden. Poortautomatisatie blijft hen een stapje voor en voorkomt dat ze uw terrein betreden.

U heeft de keuze uit draai- en schuifpoorten maar slagbomen en garagepoorten behoren net zo goed tot de mogelijkheden. Een poort achteloos laten openstaan is er met een geautomatiseerd systeem niet meer bij. Geen kleine kinderen of huisdieren die snel naar buiten weten te ontsnappen en u maakt het eventuele ongewenste bezoekers voortaan wel erg moeilijk om ongemerkt naar binnen te glippen. Wat de bediening betreft zijn er verschillende opties. Zo is er het traditionele codeklavier en de bediening vanop afstand met een handzender. Misschien is een systeem van video- of parlofonie voor u wel dé oplossing.