Inbraakbeveiliging alarmsystemen

Geef inbrekers geen kans! Aan u om zelf de nodige initiatieven te nemen en uw eigendom te beveiligen.

Uw winkel of bedrijfspand beveiligen tegen inbraak en van een alarmsysteem voorzien is alvast een enorme stap in de goede richting. U creëert hiermee een veilige omgeving voor uzelf en uw medewerkers en stelt meteen ook uw eigendommen veilig.

Bergen Security realiseert de volledige inbraakbeveiliging van uw bedrijf of particulieren.  Een standaardoplossing zullen we u niet bieden. Uw bedrijf of uw thuiszijn uniek en hebben nood aan een beveiliging afgestemd op het pand, de bedrijfsactiviteit en de organisatie of de buurt.

Een risicoanalyse en de specifieke noden en wensen van u liggen aan de basis van een goed uitgewerkt inbraakbeveiligingssysteem op maat. Wij mikken op een stabiel gebruiksvriendelijk systeem dat eenvoudig te bedienen is maar waar u toch heel wat kanten mee uitkan. Denk hierbij aan de mogelijkheid om verschillende ruimtes (inkom, kantoren, archief, magazijn, woning, huis, schuur, garage…) apart in en uit te schakelen. Of wil u graag uw medewerkers en familieleden een eigen code geven zodat u bij het uitlezen kunt nagaan wie op welk moment het systeem in- of uitschakelde? Ook dat is mogelijk.